Sportkampen

Squashkamp Vlaamse Squashfederatie 2013

Van 19 tot 23 augustus vond het jaarlijkse squashkamp voor de jeugd wederom plaats. In Herentals kwamen de jonge squashers bij elkaar en verbleven een weekje in het sporthotel. Onder leiding van Ron Geelen en Bart Wijnhoven kregen ze dagelijks twee squashsessies en een fysieke training voor de kiezen. Voor velen was dit even slikken maar zonder grote problemen wist iedereen deze tot een goed einde te brengen. Gelukkig was er daarnaast ook tijd voor ontspanning. Buiten de 'chill' avonden op de hotelkamers, werd er een middag doorgebracht in het zwembad, gehonkbald, tafeltennist en gevoetbald.

Wil jij komende zomer een weekje als een prof aan de slag? Of willen je ouders graag een weekje rust in huis? Schrijf je dan tijdig in.

 

Squashkamp Vlaamse Squashfederatie 2014
Het squashkamp van de VSF zal in de zomer van 2014 doorgaan van 18 tem 22 augustus. 
 
 
Voor wie?
WIJZIGING: Jeugdspelers (11-19 jaar, geboortejaar 2003-1995) die lid zijn van de Vlaamse Squashfederatie, Ligue Francophone de Squash en buitenlandse spelers.
Opgelet! Het is een kamp waar de nadruk ligt op squashtraining en verdere opbouw van je conditie naar het begin van het squashseizoen toe. Het is dus aangewezen dat je op voorhand al wat aan je conditie gewerkt hebt.
 
Inschrijven?
Zo snel mogelijk, want het aantal plaatsen is beperkt. Stuur een mailtje naar kristien@vsf.be of schrijf je telefonisch (014/85.96.03) in. Inschrijven kan tot en met zondag 1 juni 2014.
 
 
 
Squashkamp BLOSO

BLOSO organiseert ook regelmatig squashkampen. Meer informatie hierover kan men lezen op de volgende
link.