Squash 57 Clubmanual

Uit de startblokken

Squash Vlaanderen ziet een groot potentieel en veel voordelen in het Squash 57-project. Voordelen voor de gehele squashsport en alle squashclubs die Squash 57 aanbieden. Squash 57 speelt in op specifieke doelgroepen waarvoor de normale squashvariant te veeleisend is. Daarnaast biedt het de opportuniteit om de bezettingsgraad van de courts in de squashclubs te laten stijgen. Squash Vlaanderen investeert veel tijd en middelen in Squash 57 en het is onze doelstelling dit te blijven doen.

Elke aangesloten squashclub heeft een gratis starterskit gekregen.

Het succes van het Squash 57-project ligt grotendeels mee in handen van alle squashclubs. Squash 57 wordt immers op de courts in een squashclub gespeeld, dus zal elke club mee promotie moeten voeren en mensen warm moeten maken om Squash 57 eens uit te proberen.
Squash Vlaanderen biedt hiervoor ondersteuning aan alle clubs die Squash 57 willen aanbieden via het Squash 57 Clubmanual.

Bekijk hier het Squash 57-Clubmanual.

Aan de hand van dit Squash 57-clubmanual en een mogelijk clubbezoek hoopt Squash Vlaanderen samen met jullie club een op maat gemaakt Squash 57-aanbod op te stellen.

Twijfel er zeker niet aan om Squash Vlaanderen te contacteren voor meer informatie en om alle mogelijkheden binnen jouw club samen te bekijken.